Anmärkning: reklam för Maskmaskinrabatt!!!!!!Don\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

2020-09-04 10:35:07 5


För närvarande har vi en klädmaskin n95 till försäljning, eftersom lagret kan skjuta upp den 8217t.t. lägga ner den, den 8217och s äljs till låga priser, först kommer till kvarn.


Fullt automatisk N95 maskmaskin med hög grad av automatisering.Den traditionella och komplicerade tillverkningen av masker är tekniskt nyskapande, från det icke-vävda tyget till transporthjulet till smältformen, tappning, svetsning och knivskärning för att tillverka slutprodukten.Automatisk produktionsprocess.Därigenom förbättras kvaliteten och produktiviteten avsevärt.Den helt automatiska mask maskinen N95 är en idealisk utrustning för reproduktion och reproduktion.101.ment för att tillverka olika vikmasker som N95, dammbeständig, 3M och så vidare.

   

Den helt automatiska N95-maskmaskinen är också känd som tillverkningslinjen för vikmask.Denna maskin använder principerna för ultraljudisk automatisk svetsning och rullning, och använder elektronisk induktion för att korrekt lokalisera materialläget, som på ett korrekt sätt kan komplettera maskpunkten och svetsa.Denna maskin har fördelarna med en exakt storlekskontroll och hög produktionseffektivitet, vilket i hög grad förbättrar produktionseffektiviteten, minskar produktionskostnaderna och gör produkterna mer standardiserade och stabila.

     

Den helt automatiska N95-maskmaskinen kopplar samman en mask-maskin med en avledare och kopplar samman avledaren och svetsmaskinen.När maskinen startas producerar den maskerade kroppsmaskinen produkten och transporteras sedan till avledaren med hjälp av transportbandet.Efter att masken har överförts från shuntmaskinen till svetsmaskinen med öronsband, svetsas öronbandsdelen för att färdigställa en komplett maskprodukt.Hela processen tar hänsyn till en fullständigt automatiserad tillverkningsprocess utan manuell drift, det vill säga en kroppsmaskin och två öronbandsmaskiner anslutna.


Funktioner hos den automatiska maskeringsapparaten N95:

Ramen är gjord av aluminiumlegering och rostfritt stål. Utseendet är ljust och vackert utan rost.

Automatisk beräkning kan effektivt kontrollera produktionseffektiviteten och produktionsutvecklingen.

Den automatiska mask-maskinen N95 styrs av frekvenskonvertering, och utrustningens driftshastighet kan justeras efter faktiska behov.


Dra pipan för att mata materialet, positioneringen är mer korrekt, råmaterialets bredd kan kontrolleras till en liten storlek och kostnaden sparas.


Den färdiga produktens längd och dimension kontrolleras på ett enhetligt sätt med en avvikelse från ’brainstance’1771; 1mm’, som effektivt kan kontrollera slutproduktens längd.


Den fullständigt automatiska mask-maskinen N95 har en hög grad av automatisering och låga krav för operatörer.Den behöver bara släppa ut material och ordna färdiga produkter.


Ultrasoniskt Taiwan system, japansk givare, stabil prestanda och bekväm drift.


Det automatiska ultrasoniska svetshjulet är tillverkat av importerat stål av hög kvalitet DC53, som förlänger mögelns livslängd och är slitbeständigt och hållbart.


Den har en aluminiumlegeringsstruktur som är vacker och fast utan rost.

Fullständigt automatisk N95- maskindator PLC programstyrning, hög stabilitet, låg felfrekvens och lågt buller.


Den antar servo motor som importeras från Taiwan och drivs med stegmotor med hög precision.


Fotoelektrisk detektering av råmaterial för att undvika fel och minska avfallet.


Den helt automatiska N95-maskmaskinen kan förse 2-3 med innerbandmaskiner eller maskiner för yttre banddragning av örat.


Med remskivor och fasta fötter är det bekvämt och snabbt att röra sig, starkt i lugnet och orubbligt.


Den är utrustad med ett helt nytt transportband för att automatiskt samla in produkter med hög noggrannhet och behöver bara sorteras och förpackas.


Den automatiska mask-maskinen N95 kan ändras i enlighet med produktkrav, produktstorlek, längd och tjocklek.


Olika öronsbandsmaskiner kan konfigureras enligt olika produktionsorder, vilket är ekonomiskt och praktiskt.Det löser de stora problemen med kunder och\\35;39;kapitalkostnaden +golvutrymme ++ personal, och ger verkligen betydande ekonomiska fördelar för kunderna.

zmkm-800_800 (2).jpg