N95 masker på riktigt sätt

2020-08-07 14:27:18 10

N95 masker på riktigt sätt:

1.Ansiktet mot masken utan näsklämman så att näsklämman ligger ovanför masken.Håll masken på ansiktet och håll den mot hakan.

2.Dra det övre pannbandet över huvudet och lägg det på huvudet.

3.Dra det undre pannbandet över toppen av huvudet och lägg det under nacken och öronen.

4.Placera båda händerna i mitten av metallklämman näsa och tryck in åt, och flytta fingertopparna längs sidorna av näsklämman tills näsklämman är helt pressad in i formen på näsbron.Att bara använda en hand för att hålla i näsklämman kan påverka maskans täthet.

Fem.Användaren måste kontrollera tätheten mellan masken och ansiktet.

a, täck masken med båda händerna för att undvika att det påverkar masken på ansiktet.

b, Jag Skynda dig.Om luft läcker från näsbron, läs om näsklämman som steg 4 Om luft läcker från maskans kant, gör om pannbandet. Om en bra försegling inte kan erhållas, upprepa steg 1-4.

c, om inget läckage känns, är det väl slitet.

20200410152921662.webp.jpg

Som världens och 39s största tillverkare och exportör av masker kommer efterfrågan på masker från utlandet att öka snabbt vid tidpunkten för det globala utbrottet.Efter att i grunden ha tillgodosett den inhemska efterfrågan kan exporten av masker från Kina helt enkelt sammanfattas som framtidens trend.I 2020 kommer Kina att bli den största tillverkaren, konsumenten, importören och exportören av masker i mänsklighetens historia.Som den största tillverkaren av masker i världen står Kinas och_.39:s export av masker för nästan 50% av utbudet på den utomeuropeiska marknaden.I och med att den globala efterfrågan på masker ökar måste Kina fortsätta att öka sin kapacitet att tillverka masker, och länder söker i allt högre grad medicinsk utrustning som importeras från Kina.Med tanke på den rådande globala bristen på medicinska förnödenheter, om kineserna kan massproducera och exportera, kommer många länder att inse vem den verkliga supermakten är.Den globala efterfrågan på kirurgiska masker och förnödenheter är uppe i 13,769%, och världen väntar på att de ska göras i Kina.

Nuförtiden är epidemin hejdlös i all a länder, och det råder global brist på medicinska material som masker, skyddskläder, pistoler och glasögon.Kina, som just har befriats från epidemin, har plötsligt blivit världens och_.39.Under katastrofen kan ingen bli en ö, precis som individen, och landet också.


1582699061282540.jpg