Det är dags att förlora! Det är dags att förlora!

2020-08-10 14:55:02 9

För en tid sedan var epidemisituationen så våldsam att många företag började höja priset på N95-masker till en mycket hög nivå.Man kan säga att N95-medicinska masker köptes med pengar.I början kanske vissa människor inte förstår.Vad är skillnaden mellan vanliga masker och N95-masker?N95 mask är en av de nio typer av partikelmasker som certifierats av det nationella arbetsmiljöinstitutet. " N " är partiklar som inte lämpar sig för olja.Droppar som produceras genom att tala eller hosta är till exempel inte oljiga. " 95 " betyder att filtreringseffektiviteten når 95% under de detektionsförhållanden som anges av Institutet för arbetsmiljö.N95 är inte ett specifikt produktnamn.Så länge produkterna uppfyller N95-standarden och klarar NIOSH-undersökningen kan de kallas " N95 masker " Nej.

Eftersom produktionsprocessen för denna typ av mask är mycket mer besvärlig än vanliga engångsmasker är priset också högre.På grund av den epidemiska situationen har N95-masker ont om tillgång, och många tillverkare har anslutit sig till produktionslinjen.N95 Maskmaskin är därför nyckeln till många tillverkares produktion.

微信图片_20200808145258.jpg 微信图片_20200808145248.jpg

För närvarande har vårt företag att göra med att få bort en massa maskiner.När det gäller kvalitet, effektivitet och service efter försäljning kan ni vara säkra på att vårt företag har arbetat med modern automatiseringsutrustning i många år.Om du fortfarande har inköpskrav för masker, kontakta oss i tid och tjäna dig helhjärtat.

N95 Maskmaskin avser en rad planmaskiner och tredimensionella maskmaskiner som använder N95 icke-vävda vävnader som råmaterial och som kan tillverka N95-mask.N95 Maskmaskin är i allmänhet uppdelad i N95 flygplansmask och N95 stereo mask-maskin.En N95-flygmask-produktionslinje omfattar en mask-maskin, en mask i inner- och ytterbältet och en maskeringsapparat av förband.Linjen för tillverkning av stereomasker enligt N95 omfattar en maskin för formning av cup mask, en svetsmaskin för skärning, en maskin för laminering av näslinje och en elektrisk svetsmaskin för öron.

微信图片_20200804091809.jpg

Vad bör man uppmärksamma när N95 maskmaskin är igång?

1.När maskinen flyttas måste den hanteras med försiktighet, och installationen bör vara stabil.Få maskinen att fungera under goda förhållanden.

2.Var uppmärksam på att hålla maskinen ren och ren, och torka den försiktigt med en ren mjuk trasa.Var försiktig!Använd inte kemiska råvaror och hårda föremål för att rengöra och torka den elektriska lådan och kroppen.Kroppens yta bakas med elektrostatiskt pulver.När den är skadad kan den inte repareras utan färg.

3.Det är strängt förbjudet att använda respiratorn med el under underhåll för att undvika olyckor hos människor.

4.Det är absolut förbjudet att röra möglet med händer efter uppvärmning för att undvika hög temperatur.


微信图片_20200803120515.png